Подкрепа

Ако приемате изпълнението на поставените пред Движение Обществен натиск цели и като своя кауза, Вие може да ни окажете подкрепа и съдействие:

  1. Като участвате в текущите и предстоящите акции и събития организирани от ДОН. За целта изпратете Ваше кратко съобщение на контактната форма. Ще получавате редовно на пощата си покана и информация за кампаниите и събитията ни.
  2. Като бъдете наша финансова опора и подкрепите независимостта и дейността ни с Вашите доброволни парични дарения. Станете част от нашите дарители.

Вие може да изпратите:

  1. СМС на кратък номер ХХХХ с текст ХХХ на стойност 2.00 лв (без ДДС), с който може да подкрепите текущите ни кампании и да получите парола за пълен достъп до някои анализи и статии.
  2. Дарение по банкова сметка чрез банков превод:

Уни Кредит Булбанк АД – София

IBAN: BG15UNCR70001522631304

3Дарение чрез Еasy Pay

easypay_logo

Вие можете да направите Вашето дарение и в офисите на Еasy Pay в цялата страна. Не е необходима предварителна регистрация в системата. Достатъчно е да предоставите на служителя на гишето само нашия БУЛСТАТ : 177009290 или клиентския ни номер (КИН):  2353221794  , необходим за идентификация в разплащателната система.

Ако желаете, можете да направите дарение онлайн през нашата електронна форма като попълните сума по ваше усмотрение и следвате указанията. Благодарим Ви!

Описание Сума
Дарение ДОН BGN
СЕ осъществява чрез Плащането ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки


Ако желаете да получите официален документ, който удостоверява дарението Ви пред данъчните служби, моля изтеглете от ТУК Договор за дарение, попълнете го и изпратете на нашия е-мейл адрес: gdonbg@gmail.com . Ще Ви върнем екземпляр подписан и подпечатан. За повече информация не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони в раздел Контакти .

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!