ПОРЕДЕН СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ

Преструващите се на политически лидери на суверенна държава свалиха напълно маските и като обикновени мафиотски босове предадоха на “големия бос” на сигурно заколение още 7 турци, потърсили убежище и закрила от нещото, което са мислели за “българска държава”.

Така Борисов, Бъчварова и мракобесните момчета за политически поръчки от МВР, косвено, като съучастници, са извършили убийство на още 7 души – невинни турски граждани. Извършили са го като истински мафиоти – съзнателно и конспиративно – в нощни доби (5.00 ч. сутринта), нарушавайки законите, заобикаляйки омбудсмана, лъжейки нагло цялата нация.

Освен тези 7 и предишния, предаден по същия конспиративен и престъпен начин на Ердоган турски гражданин, на сметката на управляващата ни мафия ляга още едно убийство – най-тежкото, извършено без да им мигне окото – те УБИХА И ПОСЛЕДНИТЕ ИЛЮЗИИ, ЧЕ СМЕ ИСТИНСКА ДЪРЖАВА С НЯКАКЪВ СУВЕРИНИТЕТ.

Вместо да плаши и шантажира, че щял да подаде оставката на правителството, ако Цачева не се класира първа на първи тур на изборите, ако има някакви зачатъци на чест и достойнство, Бойко Борисов би трябвало да подаде ОСТАВКА ВЕДНАГА.

Ако ние българите имахме поне малко от националното достойнство и чест, за които парадираме, щяхме начаса да скочим и да принудим тези мафиоти да си подадат оставката, защото това което са направили, е откровен шамар срещу националното ни достойнство. Но не, ние не сме такива хора… а и какво беше това нещо достойнството?…

Управляващите се държат, не като лидери на суверенна държава, а като дребни, страхливи и зависими провинциални мафиотски босове. Сравнението със зависими мафиотски босове никак не е случайно. Днес излезе новината за поредното заловено в Турция голямо количество контрабандни български цигари. Подобни новини текат поне от около 2 години. Много анализатори са склонни да свързват обвитата в пълна тайна лична среща на Ердоган с главния прокурор Цацаров именно с покровителствената от най-високо ниво българска цигарена (Пеевска) контрабанда в Турция.

Както показа днешната новина, контрабандата си продължава. Единствената реакция на “българската държава” е шокиращо сервилното поведение на Бойко Борисов към Ердоган. Няколкократно го видяхме в абсурдната и унизителна поза на откровен лобист и говорител на неприемливите за ЕС турски интереси. Сега при шокиращите новини от Турция за масови и брутални политически разправи със стотици хиляди военни, учители, университетски преподаватели, журналисти, съдии и други, милиционерите на Бойко Борисов, грубо нарушавайки българските закони (да не говорим за морал), предадоха на този мракобеснически режим за сигурни изтезания и вероятна смърт 8 невинни турски граждани. Според някои източници истинската цифра била 16 пъти по-голяма. Благодарение на нашите „свободни“ медии и на „откритата“ ни „държава“ обаче ние не знаем нищо. Дори и за тези 1 + 7 предадени на Ердоган турци ние научихме не от „свободните“ български медии, а от от преследваните, потискани и затваряни турски медии.

И това ако не е зависимост!

Очевидно е, че 26-годишното управление на посткомунистическата мафия и 45-годишната комунистическа диктатура разрушиха българското общество и го върнаха поне с век и половина назад – преди началото на борбите за църковна независимост.

В средата на 19-ти век духовните водачи на българския народ, въпреки репресиите и въпреки интригите на фанариотите и на руските дипломация, успяха да извоюват самостоятелността на Българската православна църква от Цариградската патриаршия. В 21-ви век, благодарение на днешните пастири на стадото, Българската православна църква действа като откровен васал на Руската православна църква, открито прокарвайки антибългарските внушения и пропаганда на руския патриарх и на Кремъл.

Помислете само, ако зависимата Източна Румелия имаше същите управници и същия народ като днешна „свободна“ България, тя никога нямаше да се присъедини към Княжеството, а Княжеството никога нямаше да дръзне да обяви независимостта си, заставайки открито и срещу Русия, и срещу Турция, и срещу други велики сили.

Член 61 от приетата през 1879 г., в условията на чуждо управление Търновска конституция гласи „Никой въ Българското Княжество не може ни да купува, нито да продава человечески същества. Всекой робъ отъ какъвто полъ, вера и народность да бъде, свободенъ става, щомъ стъпи на Българска територия.“ А в 21-ви век, в „свободна“ България – член на най-цивилизованото и демократично политическо семейство – ЕС, управляващата мафия предава на сигурно заколение от един насилнически и мракобесен режим, невинните хора бягащи от репресиите, имали неблагоразумието да се доверят на мафиотска България и да потърсят нейната защита.

Като говорим за духа на Търновската конституция, да направя едно сравнение със съседите, за да не се бием пак комплесарски в гърдите и да се пъчим, че сме единствени и изключителни. Член 30 от конституцията на Румъния от 1866 изрично постановява „Екстрадирането на политически емигранти е забранено“. Ако румънските властници от 19 век не спазваха това разпореждане на тяхната конституция, българските хъшове, Левски, Ботев и Каравелов щяха да изгният в султанските затвори на империята и нямаше да създават БРЦК и да готвят революция. Тогава босът и съучастник в престъпленията на Ердоган, който се води министър-председател на България, нямаше да има какво да управлява.

На този фон е естествено да се запитаме, защо ние българите дадохме стотици хиляди жертви в Априлското въстание, в пет войни за национално обединение и в три национални катастрофи, след като днес трябва да завиждаме на Източна Румелия за независимостта и за духа, които е имала в сравнение с днешна уж-„свободна България“.

Според Библията, някога Господ е наказал градовете Содом и Гомор за моралното им разложение и разврата, като им изпратил огън от небесата, изгаряйки и умъртвявайки всичко. Очевидно Господ е усъвършенствал методите си на възмездие и днес не праща огън от небесата, а ни наказва и унищожава чрез самите нас. Българите са отличен пример за това.

От нас зависи дали:

  • ще изчезнем от лицето на земята и ще останем само в историята, като градовете Содом и Гомор, за назидателен пример и поука за всички останали нации и народи.
  • или ще се променим (първо всеки себе си), след което ще изпратим всички мафиоти, национални предатели и агенти на чужди империи там където им е мястото.

Засега очевидно сме избрали първото. Изглежда скоро изборът ни ще се затвори и няма да имаме други варианти, освен изчезването.

 

Димитър Русев